Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Thursday, April 19, 2012 @ 10:36 PM
avanza oh avanza
hahaha dulu aku pernah ckp when mira avy aku dah complete aku akan make up avanza pulak..so yeah now my avy dah full set complete..ok fullstop aku stop guna k-kompak lg...now guna sedan plak..haha today avanza aku dah berubah wajah..set audio..new sport rims.all audio set.new tinted..agak gilo jugak when total abes make up dekat 10k..gosh macam air je duit keluar..hahaha..i cant wait for new house.wwhen dah dpt rumah bole la kawen yerk..haha soo today agak penat dekat tempat keje when tan back from outstation...gosh byk gile sample kot..penin kepala nak mix 2k nie..dahla mls jadinye..so aku take over tempat hasrul jela.btw now aku rasa aku akan kurang update and bw sebab ada byk menda nak settle...so bloggy i will miss u..haha xlama le..kejap aje..muacks..esp ppl i miss and love me..i love u too <3 ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

18.4 woops.... jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape... ape nak buat and ape yang akan jadi ye I think I should stop. Malaysia Lebih Buruk Daripada Bangladesh Dan Pales... No Word Over 700 Churpers hv cashed out at least RM100 eac... I'll be back :) Kasih Seorang Anak
widgeo.net