Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Tuesday, September 28, 2010 @ 8:08 PM
work
gosh this few day at workplace abit tired... ><
biasa la lepas raya..keje pun banyak..and today idk why my boss so baik hati.bila buat keje return and susun D.O kat blakang tetibe dia hulurkan duit..and he say joe angkat duit RM50 ni pergi makan..im like omg too many..haha makan sorang..
tp when pk balik patut share ler dgn bebudak ofis..walaupun duit tu boss bagi kat aku.
so yeah aku bg kat bebudak ni rm10 sorang..haha baek ati tol..lgpun paham ni plak ujung² bulan gaji pun tak masuk lagi memasing poket habuk pun tarak..
so far work at new workplace ok je..tp tekanan dgn costumer la plak nye..
dlm audi plak mcm² cite terjadi..and grats to zack & Kriz succes wedding party and LP
and rak break her ring...hoho why break cause ur ring now max?
bodoh betol..
now aku tak tau ape nak tulis da kat blog aku nie..nak mandi n maen badminton plak..cya all..wait for my next update

ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Friday, September 17, 2010 @ 1:45 PM
Friday
agak kebosanan bila balik keje awal tak tau ape nak wat.rasa pening plak duk kat umah ni xda wat ape2..keje kemas umah basuh baju sumer da siap..time ngadap lapy la plak..nak maen game bosan xda geng..kaki kaki sumer on9 malam je..nak bw sumer keje time ni..so amek masa ni update la blog ni..haha

So far now alhamdulillah kat tempat keje xda prob ape2 dgn bos..tp ade prob dengan kawan aku seko yang sengal ni..MIN namanya hahaha..nama yang tidak asing lagi..dia keja satu opis dengan aku..tp mamat seko ni xmakan saman..keje dia on9 je 24jam tah ape dia buat pun aku tak tau..pastu mula la time tido dia tak tentu..waktu 1st day keje dulu dia la yang rajin awal gile datang...skang nah amek aku plak yang kena bebel pasal ape dia yang slalu dtg lewat..so mcm biasa la pekakkan telinga jew..dia yang lewat org laen plak yang kena bebel..not fair..tp xpela aku pun turut serta bebel..muahaha..lantak la dia nak dtg awal ke lambat ke..janji aku x kaco dia..cuma x tahan telinga je dengar bos bising sebab aku ni jiran dia mesti ari2 lau dia lewat aku yang kena soal siasat..pedih2..mangkuk tingkat punya membe..haha maap min ari raya da mintak maap..skang aku tulis post pasal ko..hahaha..k la now love pun da siap mandi..me nak sambung chat dgn dia..stop tulis blog..salam
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Monday, September 13, 2010 @ 4:58 PM
T_T
wohoo..bila ingat september je teringat je audi..bila ingat oct je yehuu bday aku..wahahaha..jat ko ckp nk bg adiah an..haha.now lepas raya da abes duit pun da pokai.
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Tuesday, September 7, 2010 @ 4:36 PM
Raya
urghhh..hari raya kena kerja..masuk pagi plak tu.ptg td ade discus dgn bos.then bos ckp raya ni keje pagi.masuk pkol 6pg kol 8pg balik.cam sempat kot lau nak g smayang raya.tu atas cpt wat keje or x la..pagi raya plak jalan line clear,memang ske sangat la aku bole buat keje dengan lancar..xda traffic jem..

so far now happy jer.and thx to iqa <3 cause keep cheer me up..sayang u alots <3
she keep help n suport me..hoho susa nak dpt gurl camni..cam lucky jew <3 jgn kembang eh..

and grats to ii cause up lvl again..nak post ss pun xleh sebab take lic kat lapy.so far now i seldom auditionsea cause agak bz keje.blog pun dah kureng nak bw..rasa cam malas je..so yeah ii acc pun dah di pass kan dekat rak..keje aku cume masuk audi lic kan aje..nasib la skill x ilang lagi..

anyways to all my fren esp my lovely iqa SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN <3 LOVE U ALL MUACKS
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

hello geng siot je keajaiban Al Qur'an kelatan vs lions stream TAHNIAH NEGERI KU KELATE Dear, God avanza oh avanza 18.4 woops.... jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape...
widgeo.net