Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Sunday, April 15, 2012 @ 9:22 PM
woops....
hello all...woooo finally i found back my card reader haha..so yeah can upload pic kat blog ni...hehe so yeah today im feel so happy and abit tired..1st i wanna wish HAPPY BIRTH TO : MY UNCLE,NUR AYUNI AND AYUNIS HEPPY BIRTHDAY..haha dah tua dah korang..sory la hadiah tak leh nak bg lagi.when dah dapat duit nanti kita g jalan2 cari hadiah ye...belikan apple ipad tuk korang..huhu insyaallah..amin harini penat skit sebab kena drive goin to terengganu with min and ayu... mmg sempoi ler when lepak makan kat tepi pantai and lepak star cruise...ps bukan tanak upload pic tp lama sangat nak upload..tgk kat fb jela ye...if fb pun leh upload..rasa makan masa gak nak upload..haha so yea takde ape nak update lg kot..sebab penat sangat jalan2 today...badan penat drive harini...k la out ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape... ape nak buat and ape yang akan jadi ye I think I should stop. Malaysia Lebih Buruk Daripada Bangladesh Dan Pales... No Word Over 700 Churpers hv cashed out at least RM100 eac... I'll be back :) Kasih Seorang Anak Sleep is one of the common forms of ESCAPE. And im not doing too well.
widgeo.net