Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Wednesday, April 18, 2012 @ 10:25 PM
18.4
18.4 today is nothin...hehehe today agak penat when turn naek pergi cari rumah untuk dibeli... urgh sigh penat bangat. and today i saw mimi cook at home..omg agak susa nak tgk dia masak..walaupun xsedap hahaha x abes langsung lauk dia masak.lepas makan aku keluar dengan amir,shamir,jeanna and watson..lepak capital mall tgk wayang layan battleship then pergi karaoke...haha biasa la masing2 banyak duit...so berfoya2 la korang ye.. cant wait for my new house.and right now my life feel so happy..maybe tuhan dah bg aku jalan kot..and thx to allah dia dah jauhkan diri aku dari terus buat menda tak patot..i hope my life now still happy always macam ni...syukur.. P/S i only wanted some one beside me some one to talk some one to guide me :) ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

woops.... jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape... ape nak buat and ape yang akan jadi ye I think I should stop. Malaysia Lebih Buruk Daripada Bangladesh Dan Pales... No Word Over 700 Churpers hv cashed out at least RM100 eac... I'll be back :) Kasih Seorang Anak Sleep is one of the common forms of ESCAPE.
widgeo.net