Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Tuesday, February 22, 2011 @ 11:44 PM
convert
wa..kegilaan aku terhadap k-kompak makin menjadi ler...huhu skang duk pk nak masuk bodypart mira avy rs..tp bodypart dia agak mahal..slow slow ler...gosh blog pun da lama tak update..skang bz dgn keje..and takde masa nak update..kalau on pun duk maen game jer..pastu on facebook then tutup comp tu je keje ari ari..haha nak bw pun da malas giler dah.bosan je maen tenet ni..tp kalau tenet takde rasa tak complete plak idup ari ari ni..haha leh plak camtu ea..btw i miss all my bloggin fren..skang tatau da mana diaorg pergi..asal bukak je blog membe membe sumer da brubah..maklumla tahun baru blog pun baru yer...k ler kengkawan nak tido ler sok keje..nak update blog pun tatau ape nak tulis.kalau tulis panjang-panjang kang merapu plak..wakakakakaka tgk la kalau ade masa lagi joe update la blog ni..kalau free la an..lau tak berzaman la nak bkak blog..laugh die


ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Thursday, February 10, 2011 @ 8:13 PM
yeah happy
gosh lepas lama gile tak bloggin rasa windu gile nak berblogin nieh..ahax bukan tanak bloggin tp takde masa langsung nak sentuh lappy atau comp..duk bz keje je..so far yea lepas that fucking nurul blah and tak ganggu aku lagi ati rasa cam pergh epy gile dowh..aku tak ske gurl cam dia...and now me and iqa <3 haha lap ue..we both now bz farm dens for weddin...ea yea...pasal blog nuff aku pun da tak terusik..skang nak update blog pun takde idea..btw my car got new sportrims..wahahhaha thx alot to my sayang and min cause min sponsor tayar aku woo...lucky dpt kawan baek mcm tu...and now aku keje dgn happy walaupun penat aku leh senyum..hahaha k lah geng cam taktau da nak tulis ape da ni..kering idea...mau mandi and tido ler..cya all around




ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ


monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

hello geng siot je keajaiban Al Qur'an kelatan vs lions stream TAHNIAH NEGERI KU KELATE Dear, God avanza oh avanza 18.4 woops.... jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape...
widgeo.net