Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Wednesday, June 30, 2010 @ 7:56 PM
SeaSong Again
J.jLin-jia you
Rain-LoveStory
T-ara - bo beep
B.o.B-nothin on you
jerryyan-down with love

this few days no mood wanna update blog..seriusly so stress wit my family..lucky got my fren in audi keep cheer me up..and my audi real life fren also...
person esp iqa <3 keep cheer me up
rasa macam terperangkap dlm family ni..hais i realy no mood wanna update blog...
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Thursday, June 24, 2010 @ 4:05 AM
happy
woot today tatau nape epy je..nak marah pun rasa epy je..nak kata kena loteri x penah maen pun menda tu..tp tatau la nape hapy..haha hapy sebab item aku dah complete server lifeko...so yeah takde ape nak pk lg..mls sebenarnye nak update blog ni..bukan sebab ape mls nak type..rasa cam sampai sini je aku menaip kot...da kol 4pagi da..mau tido ler esok kerja....

Im happy boy but, xD
as long as happy so fine lei =P
__________(。◕‿◕。)_________

ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Saturday, June 19, 2010 @ 9:28 PM
HAPPY BDAY MAMA
HUHU..today penat ade 12jemputan majlis kahwin..gahh..kembung perut aku...tak larat gile uh..jalan sana sini makan itu ini.g majlis kahwin ni plak byk la gak dpt adiah yang pelik2 biasa dpt coklat je tp arini aku dpt duit..haha ajaib betol.makan free duit lg dpt..pastu aku dpt mini al quran and sejadah..hoho cam suh insaf...
lepas dah makan sumer tu baru la rasa yawnz..balik trus lembek tido sampai ptg...nasib la si min ni dtg umh..kalau tak tutup la kedai kek..smalam plan nak beli kek sempena bday mak aku yang ke 45..haha sempat gak la beli cheesekek kat dia..moga mama panjang umur and murah rezki..muacks love u alot my lovely mum <3

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.U!!!! MAMA <3
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Tuesday, June 15, 2010 @ 1:12 PM
kelaka bila tgk pic ni balik

isk isk tah ape la budak ni duk pk..bile aku tgk pic ni semula nak tergelak pun ade..hahaha
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Sunday, June 13, 2010 @ 8:31 PM
dis post for u mother fucker !! :)
DID U HAVE MENTAL PROBLEM BITCH?
I THINK U GOT MENTAL PROBLEM AND U MUST GO TANJUNG RAMBUTAN..PATUT LA KO SELALU KENA MAKI HAMUN..takkan la ko tak reti bahasa lagi...bukan aku je dah ckp dkt ko..mie pun dah pesan.tp takde telinga ke duk sibuk nak kaco org hari²?
LU PUNYA BDAY LU PUNYA PASAL LA..APE KENA DGN AKU PLAK.NAK KAITKAN DGN AKU BUAT APA KAN....mmg ko sengal..aku suh mie jawab tepun ko ckp aku tipu..ko bukan cpl aku.nak buat ape nak cari aku?sebab ko iqa bebel kat aku..angin je..nasib la iqa aku ni jenis faham.time iqa ade tanak plak nak call²...1st bukan tanak kawan time melalut or ko type aku sepatah aram pun tak paham...selama ni ape ko bebel sepatah aram pun aku tak paham...aku type ni sape yang makan lada dia arr yang rasa pedas....lepas ni kalau ko call mmg aku takkan angkat lg..patut la kawan aku pun bengang dgn dia ni..laugh die..mls nak tulis panjang² pasal menda ni buat abes dakwat keyboard aku je...
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Tuesday, June 8, 2010 @ 11:59 PM
name
I - Setiasa perlukan perhatian orang lain
M - Agak kaku tetapi mampu menjadi ketua yang baik
R - Kamu seorang yang kuat bekerja
A - Menggambarkan seseorang itu bijak
N - Sanggup menghadapi apa juga rintangan dalam mengejar impian dan cita-cita
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
Friday, June 4, 2010 @ 12:53 AM
whoops malas
haha malas nak update blog..lame dah tak bukak blog..ni baru nak bukak for update maybe sebab baru ade masa nak update kot..maklumla bz je keje ni..
so far aku agak penat la kalau keluar dengan si cheng ni..seronok mmg la seronok tp penat nak melayan si cheng yang jenis struggle ni.ni aku plak menunngu naha sampai nak tumbuh tanduk dah..td maghrib call nak ajak g minum sampai skang kol 12.55 tak dtg²..wth so stupid dam dam..
and then next week i wan meet iqa <3 xoxo love ue.dah lama kot tak dating² ni (shy) ngeh ngeh
and tmr family aku ilang lagi...hais kena tinggal lagi..sabo jela.3 hari plak tu.ok la geng mls nak update lebih² wa nak g download naruto jap.pastu mau tido la...duk ngadap menda ni bosan jew
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

hello geng siot je keajaiban Al Qur'an kelatan vs lions stream TAHNIAH NEGERI KU KELATE Dear, God avanza oh avanza 18.4 woops.... jiwang skit..dah xda jiwang dah...mampus lu la ape...
widgeo.net