Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Sunday, June 13, 2010 @ 8:31 PM
dis post for u mother fucker !! :)
DID U HAVE MENTAL PROBLEM BITCH?
I THINK U GOT MENTAL PROBLEM AND U MUST GO TANJUNG RAMBUTAN..PATUT LA KO SELALU KENA MAKI HAMUN..takkan la ko tak reti bahasa lagi...bukan aku je dah ckp dkt ko..mie pun dah pesan.tp takde telinga ke duk sibuk nak kaco org hari²?
LU PUNYA BDAY LU PUNYA PASAL LA..APE KENA DGN AKU PLAK.NAK KAITKAN DGN AKU BUAT APA KAN....mmg ko sengal..aku suh mie jawab tepun ko ckp aku tipu..ko bukan cpl aku.nak buat ape nak cari aku?sebab ko iqa bebel kat aku..angin je..nasib la iqa aku ni jenis faham.time iqa ade tanak plak nak call²...1st bukan tanak kawan time melalut or ko type aku sepatah aram pun tak paham...selama ni ape ko bebel sepatah aram pun aku tak paham...aku type ni sape yang makan lada dia arr yang rasa pedas....lepas ni kalau ko call mmg aku takkan angkat lg..patut la kawan aku pun bengang dgn dia ni..laugh die..mls nak tulis panjang² pasal menda ni buat abes dakwat keyboard aku je...
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

name whoops malas huhu..happy Bored korean song again(click for download) jumaat yang indah Royal Master.. Clean yehaa..im so happy KOREAN SONG HERE
widgeo.net