Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Thursday, May 20, 2010 @ 9:57 PM
Royal Master..
finally afta wan solo tag aku dpt gak title yang aku nak royal master~
huhu thx to my syg iqa cause keep suport me..huhu and arini mak balik just now she call me dia ada kat klia wait taxi nak ke terminal putra then naek bus kol 10.30.so yeah mlm ni syg kena pei me ok till b amek mak n dad..huhu and pagi td awal² je maen audi dgn ijat..haha rasa esok nak ngamuk dkt cpl arena..dah xda idea da nak update blog skang ni.k ler kawan² nak g download naruto jap ler..sok lusa lau rasa free nak update blog ni wa update ler..rasanya ari² will be update kot...hoho tata and cya~
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

Clean yehaa..im so happy KOREAN SONG HERE
widgeo.net