Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Friday, June 4, 2010 @ 12:53 AM
whoops malas
haha malas nak update blog..lame dah tak bukak blog..ni baru nak bukak for update maybe sebab baru ade masa nak update kot..maklumla bz je keje ni..
so far aku agak penat la kalau keluar dengan si cheng ni..seronok mmg la seronok tp penat nak melayan si cheng yang jenis struggle ni.ni aku plak menunngu naha sampai nak tumbuh tanduk dah..td maghrib call nak ajak g minum sampai skang kol 12.55 tak dtg²..wth so stupid dam dam..
and then next week i wan meet iqa <3 xoxo love ue.dah lama kot tak dating² ni (shy) ngeh ngeh
and tmr family aku ilang lagi...hais kena tinggal lagi..sabo jela.3 hari plak tu.ok la geng mls nak update lebih² wa nak g download naruto jap.pastu mau tido la...duk ngadap menda ni bosan jew
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

huhu..happy Bored korean song again(click for download) jumaat yang indah Royal Master.. Clean yehaa..im so happy KOREAN SONG HERE
widgeo.net