Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Friday, May 21, 2010 @ 1:04 PM
jumaat yang indah
hoho..sebelum g smayang sempat² je update blog..hoho
skang jam suda pkol 1tgh ari..haha so yeah sempat blogwalkin 23 kerat.
sempat audi 23 game..bila bukak audi je cam terkejut pun ade exp aku naek melampau² tah ape adik aku buat dgn acc aku pun tak tau.
mama dah balik haha..cam best je dgr dia duk cite g sana g sini..nasib dia balik tak bebel..lucky aku da kemas umah sebelum dia balik..lau tak pok pek pok pek la kena nag...btw ptg smalam aku jumpe lagi 4eko anak burung pastu kawan aku si ijat ni amek bela 2eko so tgl la 2eko..yang asal kat umah dah ade seko..haha dah jd cam babysiter da aku ni menjaga binatang..dari kucin,ikan,burung,kala jengking...haha..k la kawan² time out ni nak g smayang jumaat dulu..jumpe lagi mlm nanti...cya
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

Royal Master.. Clean yehaa..im so happy KOREAN SONG HERE
widgeo.net