Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Thursday, May 20, 2010 @ 2:42 AM
Clean
today is hari for clean..haha maksud aku clean segala semak2 buddy yang sudah aku tak layan kat msn..clean folder yang semak kat pc..clean tandas kat umah..clean mana2 acc yang tak lvl lagi kat audi..yang paling aku suker adelah clean msn dgn ym...msn plak yang aku block and del 16org perempuan hahaha...semak gile.tinggal audi je lg 1 aku tak clean nak break ring.
today wat i wanna say grats to leo and neo love party succes.jyjy next lp and grats again leo neo dah naek master...soon king kot.and xsaba nak wait esok mlm mak dah balik dari indon...tatau ape yang dia beli..huhu miss mama and dady and i mish my sayang too <3
and skang ni xleh nak tido sebab min dgn wan ade kat umah both tgh maen audi tlg lvl my acc..haha best ade org tlg lvlkan...aku pun mau tido esok2 aku update lagi..
P/S SORY BITCH AT MSN TERPAKSA DEL KORANG AND BLOCK KORANG SEMAK K...
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

yehaa..im so happy KOREAN SONG HERE
widgeo.net