Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Monday, October 17, 2011 @ 11:11 PM
nth todo
hmm today cam biasa g keje...agak penat la sebab ari isnin byk sgt keje...and ari isnin la ari paling mls aku nak g keje...hahaha sebab xda org langsung terpaksa gak la aku g keje...kui kui...
and today aku angin dgn zali n leni..ade ke patut dia campo return aku....hais lucky aunty suh nurul tlg aku buat return...kesian la plak tgk dia wat return sowang² kat blakang tu...bukan sikit byk plak tu..btw today thx tu nurul sebab dia tlg byrkan balancing tyre kete aku..haha.

and today grats to ayu sebab dpt anak sedara baru...hoho baby gurl plak tu...hehe tomey tak?

hais just now call iqa and ask her nak g ke tak terengganu with me..tp still xleh nak ckp apa lg...slalu bg alasan camni...tgk dulu la...nt pk dulu la...itu la ini la...hais ape da...lau slalu camni xtau da nk ckp ape... T_T
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

after so long not active now im back hais bday party ? convert yeah happy joe sayang iqa HIDUP YANG BOSAN benci nyamuk thx alot sayang and my fren work
widgeo.net