Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Thursday, February 10, 2011 @ 8:13 PM
yeah happy
gosh lepas lama gile tak bloggin rasa windu gile nak berblogin nieh..ahax bukan tanak bloggin tp takde masa langsung nak sentuh lappy atau comp..duk bz keje je..so far yea lepas that fucking nurul blah and tak ganggu aku lagi ati rasa cam pergh epy gile dowh..aku tak ske gurl cam dia...and now me and iqa <3 haha lap ue..we both now bz farm dens for weddin...ea yea...pasal blog nuff aku pun da tak terusik..skang nak update blog pun takde idea..btw my car got new sportrims..wahahhaha thx alot to my sayang and min cause min sponsor tayar aku woo...lucky dpt kawan baek mcm tu...and now aku keje dgn happy walaupun penat aku leh senyum..hahaha k lah geng cam taktau da nak tulis ape da ni..kering idea...mau mandi and tido ler..cya all around




ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ


monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

joe sayang iqa HIDUP YANG BOSAN benci nyamuk thx alot sayang and my fren work Friday T_T Raya Loco and Daysleeprs desperate boy in ragnarok
widgeo.net