Clan img Pictures, Images and Photos
Lord Loco Says~

About Me~ Sensitive, Nature Loving, Fun, Wild Imagination, Commonly use vulgars as adjectives. Writing is my passion, and my strength lies within my imagination... Love blogger activities and make new friends.
tagboard

Monday, November 1, 2010 @ 7:21 PM
benci nyamuk
Salam sumer..lepas lama gile tak update blog ni aku rasa cam pelik n ada sesuatu tertinggal je..sory ler sebab lama tak update..aku kena demam denggi..hoho memula agak takut gak la lepas kena tahan wad nurse tu ckp aku kena demam denggi berdarah..im like wtf pls la jgn kena kat aku..omgosh im so scare ok dengan denggi berdarah...leh bawak mati woo..bukan denggi takleh bawak mati.tp im more scare dengan denggi berdarah...
agak perit gak la duk 4 ari 3 malam kat dlm otel free..makan free..ubat free..air free..bilik air cond lagi gitu..ada layanan bidadari cun plak tu..hahaha..then aku nak sangat sihat semata² nak tgk bola...mesti la sokong pasukan negeri aku KELATE.. mugo KAWE ANOK KELATE..haha usaha aku nak keluar dari sepital mendatangkan hasil when kelantan win piala malaysia 2-1.and yang membuatkan aku sakit ati dengan jabatan kesihatan..bila ada kes baru nak sembur..bila aku dah kena denggi baru dia nak dtg wat spotcek...cam bodo je kesihatan ni..aritu jiran aku kena dia datang sembur umah jiran aku je..abes rumah yang tak kena sembur ni abes la nyamuk lari kat umah kitaorg...jgn tau makan gaji buta je...middle finger kat jabatan kesihatan..keje korang tido je....sebab korang tak wat keje la aku kena denggi and kena fire dengan jarum kat sepital...sakit wooo cucuk sana cucuk sini...

mls da aku nak ckp pape wat dosa je..beberapa hari lagi gaji plak bakal menjelma..dlm otak dah xleh nak pk ape² sebab baya keta and servis keta je abes ler gaji..
ღ~ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱl~ღ
monthly archive

April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 February 2011 April 2011 October 2011 January 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012
recent entries

thx alot sayang and my fren work Friday T_T Raya Loco and Daysleeprs desperate boy in ragnarok desperate boy in ragnarok URGENT POST shh...
widgeo.net